irodatechnikawebaruhaz.hu
  Kapcsolat: 5126. Jászfényszaru, József Attila út 23. Tel.: +36-30-359-59-59
Kosár tartalma
 
Kosár részletes tartalma
rendelés feladása
főoldalcégünkrőlvásárlási feltételekgy.i.k.forgalmazott márkákkapcsolat
Termékkategóriák
Papíráruk
Másolópapírok
Naptárak
Lyukasztó, tűzőgépek, kellékek
Vegyes irodaszer
Ragasztástechnika
Vagyon, munkavédelem, csomagolástechnika
Iskola, hobby, kreatív
Irodatechnika
Vizuál és hangtechnika
Irodaberendezés
Tisztítószerek és háztartási eszközök
Élelmiszer, italáru
Promóciós termékek
Göngyöleg
Iratrendezés
Írószerek
Termék kereső
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Információk
Vásárlási információk
Adatvédelmi nyilatkozat
Házhoz szállítás
Hogyan tudok rendelni?
Hogyan tudok regisztrálni?
Hogyan tudok belépni?
Partnerek
Mobiltelefonok és tablet tartozékok, új és használt számítástechnikai termékek, háztartási termékek
AkciókHírekTop termékekKedvencek
Házhoz szállítás

Szállítási és áruátvételi feltételek:

 

A megrendelt árut ingyenes kiszállítjuk Önnek munkanapokon 1-3 munkanapon belül Hatvan, Boldog, Jászberény, Pusztamonostor és Jászfényszaru területén!!!

Ingyenesen átveheti 1-3 munkanapon belül előzetes telefonos vagy e-mail-ben történő egyeztetés alapján székhelyünkön!!!

Kiszállítjuk Önnek 1-3 munkanapon belül postai utánvétellel Magyarország területén!!!


Szállítási és áruátvételi határidő:

Amennyiben megrendelését a megrendelés napján 12.00-ig befogadtuk, akkor a megrendelt árucikket a raktárkészlettől függően akár egy vagy kettő munkanapon belül postai utánvétellel kiszállítatjuk Önnek, illetve kiszállíthatjuk Önnek ingyen Hatvan, Boldog, Jászberény, Pusztamonostor és Jászfényszaru területén! Illetve ingyenesen átveheti előzetes telefonos vagy e-mail-ben történő egyeztetés alapján székhelyünkön.Ha a megrendelés a megrendelés napján 12:00-ig nem kerül befogadásra, akkor a szállítási és a személyesen történő átvételi határidő plusz egy munkanappal meghosszabbodhat! A regisztrációkor az Ön által megadott telefonszámon illetve e-mail címen előre értesíteni fogjuk a kiszállítás, illetve személyes átvétel időpontjáról!

Szállítási cím:

Házhoz szállítást Magyarország egész területére lehet kérni. Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahely címe is, azaz Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani!

Szállítási díj:


Kiszállítás esetén:

Ingyenes kiszállítjuk Önnek munkanapokon Hatvan, Boldog, Jászberény, Pusztamonostor és Jászfényszaru területén!!!

Személyes átvétel:

Székhelyen ingyenes!

Postai utánvét esetén:

0-50.000 Ft-ig 1.490 Ft

50.001 Ft-tól ingyenes!Számla kiegyenlítése, fizetési feltételek:

A vásárló a vásárolt áruk és szolgáltatások ellenértékét kiszállításkor készpénzben teljesíti. Kiszállításkor a számla összege mindenkor magában foglalja a szállítási költséget is. A szállító vagy az eladó készpénz átvételéről a szolgáltató által kiállított számlát vagy pénztárblokkot ad. A Jáger János és Társa Bt részteljesítést nem vállal, a szállító vagy az eladó részteljesítést nem fogad el. A Vásárló a megrendelés összes tételét csak egyben veheti át, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja.

A vásárló elállási joga és az elállási joggal kapcsolatos kötelezettségei::

A vásárló a szerződéstől 14 (tizennégy) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat”

A megrendelés során élhet a 45/2014. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával a vásárlástól számított 14 (tizennégy) munkanapon belül. A vásárló az elállás jogát attól a naptól gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetén pedig, amikor a szerződést megkötötte. Az elállási jog gyakorlásáról a vásárló az eladót a következő e-mail címen értesítheti:info@irodatechmikawebaruhaz.hu:

Az eladó köteles a vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb a fogyasztó felszólításának kézhezvételétől számított követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni. A vásárló viseli az elállási jog gyakorlási miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli.  Az  eladó azonban  a vásárlótól követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Sérült, hiányos csomagolás, illetve nem megfelelő kezelésből kifolyó sérülések esetén csak a sérülések, hiányok pótlásának értékcsökkenésével tudjuk a vételárat visszaküldeni. Nyomtató kellékanyagot csak a vásárlást igazoló számlával veszünk vissza!

Az áru ellenértékét az eladó postai utalványon juttatja vissza a vásárlónak.

Nem gyakorolható az elállás joga a következő termékek esetén: az áru személyhez kötött, fogyasztói utasítás vagy kifejezett kérés alapján állították elő, illetve vissza nem szolgáltatható vagy gyorsan romlandó, hang- illetve képfelvétel, valamint szoftver esetében ha a csomagolást a vásárló felbontotta; hírlap, folyóirat és az időszaki lap terjesztése esetében,szerencsejáték-szerződésnél

Vásárlási információk | Adatvédelmi nyilatkozat | Hogyan tudok rendelni? | kapcsolat | Hozzáadás a kedvencekhez
 
© 2008 irodatechnikawebaruhaz.hu   Kapcsolat: 5126. Jászfényszaru, József Attila út 23. Tel.: +36-30-359-59-59 solution by NetGo.hu